INDSIGT VIA

SAMTALE

SAMTALE

Jeg laver samtaler, der kan have afsæt i coaching, sparring eller supervision.

Om du arbejder som leder – eller medarbejder eller har en helt anden funktion i organisationen, så retter en samtale sig imod dit faglige virke. Som privatperson er fokus naturligvis på det livstema, du ønsker skal være i centrum.

Det store formål er at åbne op for dit potentiale, hvilket kan indebære at få foldet eventuelle dilemmaer ud for at skabe mere indsigt og derfra at tale om vejen til at forankre det, du ønsker at forandre. Ofte drejer samtalen sig om de helt basale og nødvendige forhold, netop for at skabe mere balance i livet for både dig selv og andre. Det vil sige at arbejde målrettet på at skabe psykologisk tryghed, at arbejde for en høj grad af trivsel og (arbejds)glæde. 

Min funktion er at støtte, vejlede og udfordre dig ved at skabe rammen for refleksion og det fokus, der skal til for at forstyrre og at skabe bevægelse i din måde at tænke på. Forandringer skabes ved helt praktisk at gøre noget andet, ved at ændre perspektiv, ved at tænke anderledes og dermed ved at vende ting lidt på hovedet.

Målet er, at du netop finder frem til den rette proces og løsning for dig selv som privatperson eller i dit arbejdsliv som leder/medarbejder.

Det er dig, der har det fulde ejerskab af løsningen, hvilket er med til at sikre effekten. Resultatet – ja, det kommer helt naturligt til syne, når du begynder at handle på din viden og vision. 

DET SIGER KUNDERNE

Smartphone

25115065

Email - Free communications icons

lb@lisbethbang.dk

CVR

33669763

Enghaven 7, 8250 Egå

Smartphone

25115065

Email - Free communications icons

lb@lisbethbang.dk

CVR

33669763

Enghaven 7, 8250 Egå